Yunan vekil alay konusu oldu! Toplantı sırasında aniden soyunmaya başladı...

Güncelleme Tarihi:

Yunan vekil alay konusu oldu Toplantı sırasında aniden soyunmaya başladı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2022 15:43

Yunan milletvekili Kleon Grigoriadis'ın meslektaşı Maria Apatzidi “Zoom” yayını yaparken kamerayı fark etmeyip soyunmaya başlaması meclis komitesi toplantısında garip anlar yaşanmasına neden oldu. Yunan vekilin görüntüleri sosyal medyada alay konusu oldu, konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Yunanistan MeRA25 Partisi Milletvekilli  Maria Apatzidi, görüntülü toplantı uygulaması olan Zoom’da bir konuşma yaparken  yaşanan garip olay ülke gündemine oturdu.

Maria Apatzidi, Yunanistan parlamentosunda polis yasası hakkındaki kamu yönetimi komitesine hitap ederken, aynı partiden meslektaşı Kleon Grigoriadis aniden ekranda belirdi.

Yunan vekil alay konusu oldu Toplantı sırasında aniden soyunmaya başladı...

Kameradan habersiz kıyafetlerini çıkarmaya başlayan Grigoriadis bir anda gömleğini çıkarınca Apatzidi, onu uyarmaya çalıştı. Arkasını dönüp arkadaşının üstsüz olduğunu fark eden vekil ne yapacağını bilemedi ve çareyi kamerayı elleri ile kapatmakta buldu.
Yunan vekil alay konusu oldu Toplantı sırasında aniden soyunmaya başladı...

Grigoriadis yayında olduğunu anlayınca , "Tüm gün çalıştığınızda üstünüzü ofiste değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Bazı vekiller insanların parasını çalmak yerine çalışıyor" dedi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Sosyal medyada alay konusu olan olay için herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Yunan seçmenler ise sosyal medyada, ‘biz sorunların çözülmesini beklerken onlar üstlerini değişmek ile meşguller’ ifadelerine yer verdi.

ABD KARŞITLIĞI İLE TANINIYOR

Grigoriadis daha önce Dedeağaç’ta konuşlanan ABD birlikleri için sert çıkışta bulunması ile ön plana çıkmıştı. Grigoriadis "Şu an Türk askerler değil, Amerikalı askerler Girit'te, Dedeağaç'ta, Larisa'da ve siz, SYRIZA'nın eski yoldaşlarının, ABD'ye bıraktığı diğer bölgelerde geziniyorlar. Şunu net söyleyelim: Şu an Yunanistan, devasa bir ABD üssüne dönüştü." ifadesini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!