Uyuşturucu baronu Diego Nicolas Marset Alba yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu baronu Diego Nicolas Marset Alba yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2023 15:01

Interpol, ‘en çok arananlar’ listesindeki ‘Primer Kartel Uruguayo’ kartelinin liderlerinden Diego Nicolas Marset Alba’nın yakalandığı duyuruldu.

Haberin Devamı

Interpol bugünkü açıklamasında, Güney Amerika’daki uyuşturucu karteli Primer Kartel Uruguayo’nun liderinin kardeşi Diego Nicolas Marset Alba’nın 26 Aralık Salı günü ortak bir operasyonla Brezilya’da ele geçirildiğini belirtti. 22 yaşındaki Uruguay uyruklu Alba’nın Bolivya, Brezilya, Paraguay ve Uruguay'a ait çok sayıda sahte kimlik kullanarak uzun yıllardır kanundan kaçtığı vurgulandı.

Uyuşturucu baronu Diego Nicolas Marset Alba yakalandı

EŞİNİN DOĞUMU YAKLAŞINCA EVE GELMİŞ

Diego Nicolas Marset Alba’nın Güney Amerika’dan Avrupa’ya gelen uyuşturucu ticaretinde ‘merkezi bir rol’ oynadığını ifade eden Interpol, Alba’nın aynı zamanda birkaç tane yüksek profilli cinayete karıştığını belirtti. Alba’nın eşinin Brezilya'nın Foz de Iguacu kentinde doğumunun yaklaştığına dair istihbarat alan Interpol, “Marset'in doğum için Brezilya'ya gelme ihtimalini öngören Brezilya Federal Polisi, karısının evini izledi ve evine vardığında kaçağı gözaltına aldı” dedi.

BAKMADAN GEÇME!