Türk vekilden seçmenlerine teşekkür yemeği

Güncelleme Tarihi:

Türk vekilden seçmenlerine teşekkür yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 11:05

Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyalet Meclisi için 15 Ekim’de yapılan seçimlerde SPD milletvekili olarak meclise giren Alptekin Kırcı, kendisine destek veren Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Stephan Schostok, eski başkanlardan Herbert Schmalsteig ve bir grup seçmene teşekkür yemeği verdi.

Haberin Devamı

HANNOVER’in gözde mekanlarından Urfa Sofrası’nda bir araya geldiği SPD’li bir grup seçmene hitap eden Alptekin Kırcı, “Güven duyup bana destek olduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Seçilme sürecimde olduğu gibi bundan sonra da yine birlikte çalışacağız. Her zaman sizlerle görüş alışverişinde olacağım. İlk olarak seçim bölgemde yeniden teşekkür ziyaretleri yapıp, tekrardan sorunları tespit edeceğim. Parlamentoda bunları her fırsatta dile getireceğim. Kurulan hükümette kültür, bilim ve ekonomi komisyonlarında çalışacağım. Buralarda da yararlı olmak için azamı gayret göstereceğim” dedi.

Türk vekilden seçmenlerine teşekkür yemeği
Alptekin Kırcı, Herbert Schmalstieg, Mehmet Kılıç, Stefan Schostok (soldan sağa).

Haberin Devamı

TÜRK MUTFAĞINI TANISINLAR
Alman seçmenlerden oluşan davetlileri özellikle bir Türk restoranına getirdiğini belirten Alptekin Kırcı, “Ben çifte vatandaşlığı olan birisiyim. Alman kimliğimin yanı sıra Türk kimliğimin de olduğunu herkes bilir. Ben de Türk mutfağını bir ölçüde tanımaları için güzel mutfağıyla tanınan bu mekana getirdim. Çok da iyi oldu. Burada ki güzel yemeklerin yanı sıra sıcak ilgiyi de görünce çok mutlu oldular. Umarım bundan sonra Türkiye -Almanya arasında ki gerginliğin yumuşaması için daha çok uğraşırlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!