Paula Jones kocasından ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

Paula Jones kocasından ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'a yönelik cinsel taciz davasıyla adını duyuran Paula Jones, kocasından ayrı yaşamaya başladı. USA Today Gazetesi'nin haberine göre Başkan'dan 200 bin dolar (yaklaşık 72 milyar lira) tazminat alan Jones, kocasıyla bu parayı nasıl harcayacakları konusunda görüş ayrılığına düşünce evden ayrıldı. Ancak çift şimdilik boşanmayı düşünmüyor.

Gazeteye göre bir süredir Paula ve eşi Jones'un boşanacağı yolunda söylentiler çıkmaya başladı. Ancak Amerikan AP Haber Ajansı'nın ulaşmayı başardığı Paula, boşanma söylentileriyle ilgili iddialara, ‘Bunların hepsi dedikodu, dedikodu, dedikodu. Söyleyeceklerimin hepsi bu’ diye yanıt verdi. Paula ile eşi Steve'in Clinton'dan tazminat olarak aldığı 200 bin doları nasıl harcayacakları konusunda görüş ayrılığına düştükleri için ayrıldıkları söyleniyor. Clinton, 1991 yılında Arkansas'ta bir otelde kendisini oral sekse zorladığını öne süren Paula Jones'u davadan vazgeçirmek için 850 bin dolar (306 milyar lira) ödemeyi kabul etmişti. Tazminatın aslan payı avukatlara gitmiş, iki avukat 650 bin doları paylaşmıştı.

Cabot kentinde kendine bir ev satın alan Paula Jones (33), iki oğlunun bakımını da üstlendi, eşi Steve (38) ise şansını sinemada arayıp yaşadıklarını bir kitapta toplamaya hazırlanıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!