Parayı almalarına rağmen Türk işadamını öldürmüşler

Güncelleme Tarihi:

Parayı almalarına rağmen Türk işadamını öldürmüşler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 16:06

Almanya’nın Rheinland-Pfalz Eyaleti’nde geçen hafta salı günü kaçırılan ve cuma günü ölü bulunan iş adamı İsmail Torun’un (49) para için öldürüldüğü açıklandı.

Haberin Devamı

FRANKENTHAL Başsavcısı Hubert Ströber, kaçırılma ve öldürmenin politik bir yanı olmadığını vurguladı. İsmail Torun’u öldüren katil zanlılarından 49 ve 37 yaşındaki iki erkek ile 42 yaşındaki bir kadının tutuklandığını belirten Ströber, cinayeti işleyen zanlıların 26 Kasım 2016 tarihinde aynı şekilde katledilen 64 yaşındaki bir İtalyan iş adamı cinayetinden de sorumlu oldukları şüphesi bulunduğu kaydedildi. Açıklamada, her iki cinayette de kurbanlara ait otomobillerin Mannheim’da bir sanayi bölgesinde bulunduğuna dikkat çekildi.
200 işçisi bulunan Torun Group GmbH Şirketinin sahibi İsmail Torun, 6 Ocak’ta 09.55’te Ludwigshafen yakınlarındaki Bad Dürkheim kasabasında ormanlık bir alanda ölü bulunmuştu. Planlı olarak yapılan kaçırılma işlemi sonrası fidye istemek yerine İsmail Torun’un arkadaşlarından para talep etmesi sağlanmış ve daha sonra toplanan paranın teslim alınmasının ardından katledilmişti. Dört çocuk babası İsmail Torun, çevresinde sosyal ve yardımsever sevilen bir iş adamıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!