Ölü doğan bebek yüzünden doktora işkence ettiler

Güncelleme Tarihi:

Ölü doğan bebek yüzünden doktora işkence ettiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 01:17

Her geçen gün yeni bir şiddet olayına sahne olan Meksika'da, kan donduran yeni bir olay daha yaşandı.

Haberin Devamı

Meksika’nın Michaocan de Ocampo eyaletindeki Zamora şehrinde bebeği ölü doğan bir kadının akrabaları doğuma giren jinekolog doktoru kaçırıp işkence etti.

Meksika polisi, ismi basına açıklanmayan 30 yaşındaki kadın doktorun gece vardiyasını tamamlayıp hastaneden çıktıktan sonra uyuşturulup kaçırıldığını söyledi.

Yetkililer saldırganların kadını kendi apartman dairesine götürdüğünü ve burada işkence ettikten sonra yakınlardaki boş bir alanda ölüme terk ettiğini belirtti.

Saldırganların doktorun iki parmağını kestiğini ve yumurtalıkları ile rahmini de bıçakla oymaya çalıştığını açıklayan yetkililer, olayla ilgili olarak üç hafta önce ölü doğan erkek bir bebeğin ailesini aradıklarını ancak şimdiye dek ailenin izine rastlanmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Polis sözcüsü Ulpio Fonseca konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, “Saldırganlar doktoru kas gevşetici ilaçlar içmeye zorlamış. Bu da onun saldırılara karşı direnmesini imkansız hale getirmiş. Doktor saldırıda çok ağır yaralanmış ve büyük miktarda kan kaybetmiş” dedi.

Kadın doktorun ilaçların etkisinden kurtulup çığlık atmaya başlayınca sesini duyan komşular tarafından kurtarıldığı ve şu anda hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!