Müstakbel cumhurbaşkanı bikiniyle yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Müstakbel cumhurbaşkanı bikiniyle yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2006 00:00

Fransız basını, politikacıların özel hayatları ile ilgili tabuyu yıktı. Başta her iki partinin muhtemel cumhurbaşkanı adaylarının özel hayatları ile ilgili görüntüler gazetelerde yer almaya başladı. Geçen hafta merkez sağın lideri İçişleri Bakanı Nicolas Sarkozy’nin karısıyla birlikte sahilde samimi görüntülerine yer veren gazeteler önceki gün de Chirac’ın yerine geçeceğine kesin gözüyle bakılan Segolene Royal’in plajda bikiniyle çekilmiş fotoğraflarını yayınladılar.

Sonbaharda Sosyalist partinin başkan adaylığını kazanması beklenen 53 yaşındaki Royal’in bikinili fotoğrafını yayınlayan Le Parisien gazetesi, "Tatildeki bir film yıldızı gibi" diye yazdı. Fotoğraflar, Royal’i hafif siklet olarak görüp de Sarkozy’nin karşısına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmasını engellemek isteyen Sosyalist Parti önde gelenlerini çileden çıkartacak nitelikte. Fotoğrafların belki de Royal’in popülaritesini artırmak amacıyla bilerek çektirildiği ve paparazziler tarafından habersiz çekilmiş görüntüsü verildiği belirtiliyor.

Closer adlı magazin dergisi de, Royal’in Cannes’da bir plajda yüzerken çekilmiş fotoğraflarına iki sayfa yer ayırdı. Closer, "Kim derdi ki bu fidan gibi kadın 53 yaşında ve 4 çocuklu" diye yazdı. Cannes’da, partneri ve partinin lideri François Hollande’in annesine ait bir evde tatil yaparken çekilen fotoğraflarda Royal’in 4 çocuğunun babası Hollande’in kel kafası da görünüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!