İşte polisin ‘Daha fazla insan öldürmek istedi’ iddiasına verdiği cevap

Güncelleme Tarihi:

İşte polisin ‘Daha fazla insan öldürmek istedi’ iddiasına verdiği cevap
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 12:37

Münih’te 22 Temmuz akşamı 4’ü Türk 9 kişiyi öldüren İran kökenli Alman vatandaşı Ali David Sonboly’yle ilgili yeni bilgiler de ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

Saldırganın aslında çok daha fazla insanı öldürmek istediği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak polisin yaptığı incelemede Ali David Sonboly’nin daha fazla insan öldürmek istemediği belirlendi. Saldırganın 9 kişiyi öldürdükten sonra bir eve girdiğine, merdivenlerde evin sakinleriyle karşılaştığına, elinde o zaman tabanca tutmadığı ama kimseye de silah çekip ateş etmediğine dikkat çekildi. Saldırganın ev sakinleriyle gayet normal konuştuğu, ev sakinlerinin de kendisinden şüphelenmediği kaydedildi. 

POLİS ATEŞ ETTİ AMA...

Polisin yaptığı incelemeye göre saldırgan garajın çatısından ateş ederek 9 kişiyi öldürdükten sonra ara kata indi ve orada park halindeki bir araca 17 el ateş etti. Sonra tekrar garajın çatısına çıkan saldırganı polis gördü ve nişan alıp ateş etti. Ancak vuramadı. Saldırgan binanın yangın merdivenlerinden parka, oradan caddeye çıktı. Sonra bir binaya girdi. Binanın garajında bir süre saklandı. Ardından dışarı çıktı ve çok sayıda polisle karşılaşınca, polislerin gözü önünde intihar etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!