İslam’ı seçen Peggy’nin annesi tehdit mektubu almış

Güncelleme Tarihi:

İslam’ı seçen Peggy’nin annesi tehdit mektubu almış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 12:17

Almanya’da 9 yaşında kaçırılıp öldürülen Peggy’nin neonazi cinayetine kurban gitmiş olabileceği şüphesi giderek güçleniyor. Peggy’nin, İslam’ı benimseyen annesine o zaman neonaziler tarafından tehdit mektubu gönderildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ALMANYA’yı sarsan seri cinayetlerle, 9 yaşında kaçırılıp 15 yıl ölüsü bile bulunamayan Peggy olayı arasında bağlantı olabileceği şüphesi artıyor. Peggy’nin geçen yıl bir ormanda bulunan kemikleri yanındaki kumaş parçasında, neonazi terör örgütü NSU elebaşı Uwe Böhnhardt’ın parmak izi çıktı. Parmak izinin Peggy cinayetiyle ilişkisini adli tıp araştırıyor. 

Peggy’nin kaybolmasında önemli ipuçları ortaya çıkıyor. Peggy kaybolmadan önce bir Türkle yaşayan annesi, İslam’ı benimsiyor. Anne Susanne Knobloch’a göndereni belli olmayan bir mektup geliyor. Bild Gazetesinin haberine göre mektupta, “Bunu ari ırkından olan Peggy hak etmedi” diye yazıyor ve gönderen, mektubun içine bir de Peggy’nin fotoğrafını koyuyor.

POLİS MEKTUBU TUTUYOR

Mektubu polis, Peggy kaybolduktan 11 gün sonra anneye veriyor. Peggy olayını aydınlatması için kurulan polis özel komisyonu, mektup anneye ulaşmadan delil olabileceği düşüncesiyle mektuba daha postada el koyuyor. Sonra anneye gösteriyor. Anne mektubu okuyunca, hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Ama burada ilginç olan asıl diğer nokta ise aşırı sağdan geldiği hiç şüphe götürmeyen bu mektup, Peggy olayını araştıran komisyona önemli bir ipucu sunmasına rağmen, özel komisyon bunu dikkate almıyor.
Özel komisyonun başında başkomiser Wolfgang Geier var ve Geier, o zaman aşırı sağın izini sürme yerine zihinsel özürlü Ulvi Kulaç’ı Peggy’nin katili olarak lanse etti. Aynı başkomiser hemen ardından seri cinayeleri araştırmak için kurulan Bosporus komisyonunun başına getirildi. Başkomiser Wolfgang Geier, seri cinayetlerin mafya işi olduğu teziyle 250 civarında polisin görev yaptığı bu komisyonu da yanlış yönlendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!