İngiliz bakanın ideal güzeli

Güncelleme Tarihi:

İngiliz bakanın ideal güzeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2010 00:00

Kate Moss gibi aşırı zayıf, bazıları anoreksiya hastası top modellerin genç kızlara örnek olduğu İngiltere’de Eşitlik Bakanı Lucas Jackson, ideal kadın vücudunu açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE JACKSON'IN İDEAL KADINI: HENDRICKS

Sunday Times Gazetesi’ne konuşan Liberal Demokrat Partili bakan, ABD’de yayınlanan Mad Men dizisinin güzel yıldızı Christina Hendricks’in (35) genç kızlar için “rol model” olabilecek bir fiziğe sahip olduğunu söyledi. Bakan 40 beden aktrise övgüler yağdırarak “Gerçekten müthiş. Güzel görünmek isteyenlere sağlıklı bir örnek” diye konuştu.

Fotoşop uyarısı konsun

Ünlü modellerin zayıflıklarını teşhir etmelerinden rahatsızlık duyduğunu belirten bakan, “Bu durum genel bir sağlık sorununa yol açıyor” dedi. Bakan modelleri olduğundan ince gösteren “fotoşoplu” görüntülere de uyarı konulmasını ve bu konuda çocuklara okullarda eğitim verilmesini de gündeme getirecek. Hastalık derecesindeki zayıf kalma sorunu, modellerin, magazin editörlerinin ve moda sektöründen isimlerin katılacağı bu sonbaharda düzenlenecek “Vücuduna Güven” zirvesinde enine boyuna tartışılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!