Britney Spears’ın eşi Sam Asghari boşanma davası açtı: Ayrılığın nedeni ihanet ve şiddet

Güncelleme Tarihi:

Britney Spears’ın eşi Sam Asghari boşanma davası açtı: Ayrılığın nedeni ihanet ve şiddet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2023 07:00

Boşanma kararı alan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears ve aktör Sam Asghari’nin evliliklerinin ‘fiziksel şiddet’ ve ‘ihanet’ sebebiyle bittiği iddia edildi.

Haberin Devamı

‘Popun prensesi’ lakaplı ABD’li şarkıcı Britney Spears (41) ve Sam Asghari’nin (29) 14 aylık evliliklerini bitirme kararının ortaya çıkmasının ardından, Asghari’nin ihanete uğradığı ve şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu ileri sürüldü. Boşanmayla ilgili ilk açıklamayı dün sosyal medyadan yapan Asghari, söylentilere değinmeden “Birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyı koruyacağız” demekle yetindi. Öte yandan ABD medyasında çıkan haberlere göre, Asghari yakınlarına Spears’ın kendisini evdeki çalışanlardan biriyle aldattığından ve onlardan çıplak video ve fotoğraflarını çekmesini istediğinden şüphelendiğini söyledi. Ayrıca, Spears’ın Asghari’ye uyurken yumruk atarak gözünün morarmasına sebep olduğu, çift arasında başka fiziksel kavgaların da yaşandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

NAFAKA TALEP ETMİŞ

Boşanma dilekçesini geçen ay veren Asghari’nin multi milyoner yıldızdan “eş nafakası” talep ettiği belirtildi. Çiftin evlenmeden önce imzaladığı sözleşmeye göre, Asghari’nin ilk iki yıl içinde boşanma durumunda, kendisine verilen hediyeler dışında para ve mülk almasının mümkün olmadığı belirtiliyor. Asghari’nin Spears’ı sözleşmenin finansal şartları değişmezse “rezil etmekle tehdit ettiği” öne sürülmüştü. 2016’da tanışan ve Haziran 2022’de evlenen çiftin arasındaki sorunlar uzun süredir magazin basınında yer alıyordu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!