Anlaşmak için gittiler, cinayet işlediler

Güncelleme Tarihi:

Anlaşmak için gittiler, cinayet işlediler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2016 15:08

Almanya’nın başkenti Berlin’in ‘Küçük İstanbul’ olarak bilinen Kreuzberg semtinde önceki akşam çıkan kavga kanlı bitti. İki çocuk babası Kadir Dönmez (33), kurşunların hedefi oldu.

Haberin Devamı

Cinayete kurban giden Kadir Dönmez ile tetiği çekenler arasında daha önce husumet yaşandığı belirtildi. Taraflar, aralarındaki sorunu çözmek için Kreuzberg’de buluştu. Ancak bilinmeyen bir nedenle aralarında kavga çıktı. Bunun üzerine geride bekleyen bir kişi silahına davranarak Kadir Dönmez’i vurdu. Silah sesi üzerine olay yerine ilk giden bölgedeki Türk esnafı oldu. İlk müdahaleyi yapan esnaf, kan kaybını önlemek için için Dönmez’in yarasına havlu bastı. Görgü tanıkların, Dönmez’in, kendisine yardım edenlere, “Ben onlara gösteririm” dediğini anlattı.

ÇOK SAYIDA DELİL VAR

Olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekiplerinin müdahale ettiği Dönmez, hastaneye kaldırıldı. Ancak iki saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil veya katilleri yakalamak için soruşturma başlattıklarını belirten polis yetkilileri, cinayetle ilgili ellerinde çok sayıda delil bulunduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!