Almanya’daki taksicilerden 15 Temmuz şehit ailelerine yardım

Güncelleme Tarihi:

Almanya’daki taksicilerden 15 Temmuz şehit ailelerine yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 11:28

Almanya’nın Köln kentinde çalışan bir grup Türk taksici, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların ailelerine destek olmak için yardım kampanyası düzenledi.

Haberin Devamı

TAKSİCİLER, kendi aralarında topladıkları 6 bin 320 euroyu Köln’deki Ziraat Bankası aracılığıyla, ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ hesabına gönderdi. Kölnlü taksiciler adına gazetecilere açıklamada bulunan Mustafa Erdem, 15 Temmuz gecesi yaşananları hain bir saldırı olarak nitelendirdiklerini söyledi.

EMANETE SAHİP ÇIKMAK İSTEDİK

Erdem, “Vatanımıza bir saldırı oldu ve bu saldırı Elhamdülillah püskürtüldü. Tabii burada canını, malını ortaya koyan polisimize, askerimize ve bütün sivil kardeşlerimizin hatıralarına sahip çıkmak adına bizler de bu yardım kampanyasını gerçekleştirdik. Vatan, millet sevdalısı taksiciler olarak şehitlerimizin geride kalan emanetlerine sahip çıkmak istedik” dedi.

HER ZAMAN VATANIMIZIN YANINDAYIZ

Türkiye başta olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun her türlü terörü kınadıklarını belirten Erdem, “Kölnlü taksiciler olarak daha önce de yaşanan doğal felaketlerde vatanımızın, milletimizin yanında olduk, her zaman da oluruz. Allah bundan sonra bize bu tür felaketler yaşatmasın” diye konuştu.

Haberin Devamı

Almanya’daki taksicilerden 15 Temmuz şehit ailelerine yardım

BAKMADAN GEÇME!