Alis'in kostümleri İzmir'den

Güncelleme Tarihi:

Alisin kostümleri İzmirden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 14:01

ALMAN Theater Spiellust Grubu, Alis Harikalar Diyarı masalını tiyatroya taşıyor. Oyunun kostüm ve sahne tasarımlarını ise İzmirli tasarımcılar yapıyor.

Haberin Devamı

Alisin kostümleri İzmirden

İZMİR Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Jörn Fröhlich ile İEÜ Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü Mezunu Cansu İncesu, Ağustos 2018’de ilk gösterimi gerçekleştirilecek oyundaki kostümleri tasarladı, oyunların saç ve makyajlarını da kostümlerle uygun hale getirdi.

Alisin kostümleri İzmirden

Almanya’nın Michelstadt kentindeki açık hava tiyatrosunda oynanacak oyunda yer alacak 30 sanatçının kıyafetlerini tasarladıklarını belirten Cansu İncesu, kostüm tasarımlarını ve prototiplerin dikimini Türkiye’de yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Alisin kostümleri İzmirden

Fröhlich ile daha önce de yine Almanya’nın Herxheim Kenti’ndeki tiyatronun ‘Grimm ve Gretel’ adlı oyunun bütün tasarımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden İncesu, “Lewis Carroll tarafından yazılan orijinal eser, Esther Steinbrecher tarafından tiyatroya uyarlandı. Biz de bütün karakterlerin tasarımlarını yaptık. Ayrıca saç ve makyaj tasarımlarıyla da bütünlük sağladık” dedi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!