Donk’um yok asabiyim ben!

ELAZIĞ maçı sadece ‘yedek kadro’nun kazandırdığı bir maç olduğu için kaydadeğerdi.

Haberin Devamı

Ankara’da havanın başka olacağı da aşikârdı. Bilic’in ekibinin iyi niyetinden şüphe edilemez ancak bu ligi sadece koşarak ilk üçte sonlandırması zor. Gençler’in basit taktiğine karşı çaresiz kalan Kartal’ın bu kez ‘Donk mazareti’ de yok!..

İLK 45:

Geçen haftanın ‘amatör ruh’lu ekibi Almeida ve Töre ile parlatıldı ama Kartal maça bir ‘istihdam sorunu’ ile başladı. Güçsüz Elazığ karşısında Olcay, forvet arkasında iyiydi ancak dün Töre’li tutmadı. İki oyuncu da kanatta içe kat etmeyi sevdiklerinden olsa gerek birbirlerini bozdular. Bilic, Olcay’ı sola, Töre’yi merkeze almak zorunda kaldı. Gençler, topa pek elini sürmeyip, Beşiktaş’a verdi. Uzun ve ani toplarla fırsat kolladılar. Amaçlarına da Beşiktaş defansının maaile hatasıyla ulaştılar. Ceza Almeida’nın iştahını kesmiş.

İKİNCİ 45:

Stancu atsa Gençler, maçı kaportacak, Almeida atsa Beşiktaş ortak olacak.
2. bölüm başdöndürücü bir tempoyla başladı. Evet, 2. golü yeme riski yüksekti ama tempo yüksek kalsaydı skorun Beşiktaş lehine dönme şansı da daha yüksek olurdu. Şifo, akıllıca fırtınayı dindirdi. Tekrar gömülüp topu bıraktı. Töre-Pektemek değişikliği ‘yalancı efekt’ oldu. Töre etkisizdi ama Pektemek de ‘olmamışlık’ halinden bir türlü kurtulamıyor. Serdar-Ömer değişikliğiyle Bilic, gol ayaklarını üçledi. Ne yazık ki Ömer ve Pektemek’e gittiği kadar Almeida’ya top gitmedi. Madem Fernandes gözden çıkarıldı, Oğuzhan da habire sakatlanacak o vakit Sezer’i affedin gitsin zira bu ‘evsiz’ ve ‘parasız’ Beşiktaş’a bir ‘servis elemanı’ lazım...

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Mehmet Özdilek. Oyunu istediği gibi yönlendirdi.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Slaven Bilic. Gömülen rakibe karşı yine çaresizdi.

HAKEM

Tekrar tartışmalarını(!) gerektirecek bir hata yapmadı.

Yazarın Tüm Yazıları