Dolunay 10. bölüm fragmanında Nazlı neye uğradığını şaşırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 10. bölüm fragmanında Nazlı neye uğradığını şaşırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 11:02

Dolunay son bölümde istifasını veren Nazlı, 10. bölüm fragmanında hiç ummadığı bir gelişme ile karşılaşmıştır. Artık Ferit'in yanında çalışmak istemeyen Nazlı, istifasını verip gittikten sonra, Ferit'ten beklenmedik bir karşılık görmüştür. Dolunay 10. bölüm fragmanında evine gelen avukat ile şoka uğrayan Nazlı, zor anlar yaşamıştır. İşte, tüm bunların yaşandığı Dolunay 10. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte, Dolunay dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. 

Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başlar. Nazlı artık bir karar vermek zorunda kalır. Deniz ise Nazlı'ya karşı daha cesur davranmaya başlar. Bundan en çok etkilenen Alya olur. Asuman Demet'in beklediğinden daha dişli çıkmıştır. İkili bundan sonra kartlarını açık oynayacaklardır.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar? Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer. Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir. Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!