Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Nazlı kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı | Nazlı kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 10:09

Dolunay yeni bölüm fragmanı için araştırmalar olaylı final sahnesinin hemen ardında başladı. Finalde düğün gününde buzhanede mahsur kalan Nazlı'nın akıbetini merak eden izleyiciler, Dolunay 15. bölümü heyecanla bekliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Nazlı, kurtulacak mı? Tüm bu soruların yanıtları 17 Ekim'de belli olacak. Peki Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi dün akşam 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ferit’in evlilik teklifi sahnesinin damga vurduğu Dolunay son bölüm finalinde düğün günü balık bakmaya giden Nazlı, korkunç bir tuzağa düştü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Nazlı’nın buzhaneden çıkıp çıkamayacağını merak eden izleyiciler şimdi yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki Dolunay 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



Nazlı ile Ferit beklenmedik bir karar alıyor. Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!