Dolunay bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 23:12

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindi. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yaptı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç detaylar yer aldı. Son bölümde Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştı. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap verdi. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını arıyordu. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başladı. Nazlı için alan gittikçe daraldı. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığındı. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirdi. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışıyordu. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi buldu.

 

BAKMADAN GEÇME!