'Dokuz Sütun, Bir Osmaniye' belgeseli

Güncelleme Tarihi:

Dokuz Sütun, Bir Osmaniye belgeseli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 12:11

'Dokuz Sütun, Bir Osmaniye' belgeseli

Haberin Devamı

OSMANİYE'de yerel medya çalışanlarının öyküleri ile Osmaniye'nin il olma sürecini anlatan 'Dokuz Sütun Bir Osmaniye' adlı belgesel filmin galası yapıldı.
Cebelibereket Kültür Merkezi'ndeki gösterime Vali Kerem Al, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile çok sayıda davetli katıldı.
Gösterimin ardından konuşan belgeselin yapımcısı Mustafa Düzenli kısıtlı olanaklarla çekilen filme emeği geçenlere teşekkür etti. Düzenli, Türkiye'nin 15 ili ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde filmin biraz genişletilmiş halinin gösterileceğini söyledi.
Kent Konseyi Genel Sekreteri Bahadır Erdem Bülbül de kentlilik bilincini geliştiren, kent kültürünü gelecek kuşaklara aktaran projelere her zaman destek vereceklerini belirtti.
Filmin yönetmenliği Sinan Yurtsever ve Ahmet Erkan, teknik yönetmenliği ise Halil Gürses üstlendi. Osmaniye Yazarlar ve Şairler Derneği (OŞYAD) Başkanı Mustafa Bardak ve yerel medya mensupları da proje danışmanı olarak görev aldı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!