“Destek planı hazır”

Güncelleme Tarihi:

“Destek planı hazır”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 14:13

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, “İlk belediye meclisinde kulübe yardım kararı çıkaracağım” demediğini vurgulayıp, “Sezon Ağustos’ta başlıyor. Eylül’den Nisan’a kadar eşit taksitlerle kaynak aktaracağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde Mehmet Yiğiner’in başkanlığında toplanan yönetim kurulunun, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in verdiği maddi ve manevi destek sözünü tutmasını bekliyoruz” açıklamasına, Melih Gökçek’ten yanıt gecikmedi. Ankaragücü yönetiminin, açıklamalarını, sosyal medya hesabı üzerinden değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Ankaragücü’ne verdiğim destek sözü doğru ancak ilk belediye meclisinden karar çıkartacağım demedim” ifadelerini kullandı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’e yapacağı yardımın rakamını söylediğini belirten Gökçek, şu bilgileri paylaştı:
“Önümüzde 8 aylık bir dönem var. Sezon Ağustos’ta açılıyor. Biz; Eylül, Ekim, Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında eşit taksitlerle yardımımızı yapacağız. Ankara’nın ileri gelenleri, zenginleri ve sözü geçenlerini Ankaragücü için bir araya getireceğim. Önümüzdeki ayın başında Ankara eşrafını Ankaragücü’ne yardım toplamak için buluşturacağım.”

Haberin Devamı

ERCAN SOYDAŞ ŞAHİTTİR

Ankaragücü yönetiminden geride kalan sezonla ilgili futbolculara olan borçlarını ödemesini ve transfer yapmasını beklediklerini vurgulayan Melih Gökçek, şu ifadelere yer verdi:
“Ben kesinlikle sezon başında borçları ödeyeceğimize dair bir söz vermedim. Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda Ankaragücü’nde Başkan yardımcılığı ve Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüten Ercan Soydaş, tüm bunlara şahittir. Ankaragücü yönetiminde yapılan konuşmalara çok üzüldüm. Ankaragücü’nü ve yöneticilerini seviyorum. Daha önce kendileri, Ankaragücü’nü bize teslim etmeyeceklerini söyledi. Biz de bu kararlarına saygı duyduğumuzu açıkça ifade ettik. Birbirimize yine destek olmalıyız. Ankaragücü’nün yöneticilerine başarılar diliyorum.”

BAKMADAN GEÇME!