Demokrasi şehitleri anıldı

Güncelleme Tarihi:

Demokrasi şehitleri anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 10:53

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, darbe girişiminde yaşamını yitiren "demokrasi şehitleri" için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı.

Haberin Devamı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından "demokrasi şehitleri" için düzenlenen mevlit ve lokma hayrına; AK Parti 24. Dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait, AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşet Arslan, Buca Müftüsü Muharrem Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Buca Ufuk Mahallesi Ulu Cami'de düzenlenen etkinlik sonrası açıklama yapan Rifat Sait, "FETÖ" terör örgütünün dini ve inancı istismar ederek halkı adeta hipnoz ettiğini ve kandırdığını söyledi. Sait, "FÖTÖ terör örgütü, dini konularda buldukları boşluklardan yararlanıp, halkın maneviyatını çıkarları doğrultusunda kullanarak alçakça ve haince hareket etmiştir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu halkın dini konulardaki hassasiyeti olduğu kadar ne yazık yeterli bilgiye de eksik sahip olmasıdır. Bu yüzden Diyanet işleri başkanlığımıza, müftülerimize ve imamlarımıza çok iş düşmektedir. FETÖ gibi terör örgütleri inanç gibi hassas konulardan girerek bazı kimseleri zehirlemişlerdir. Diyanet işleri başkanlığımız hiçbir açık nokta bırakmayacak şekilde halkımızın yanında olur, eğitim hizmetleri verilir ve vatandaşımız bilinçlendirilirse bu gibi terör örgütlerine açık kapı bırakılmamış olur" dedi.

Haberin Devamı

Demokrasi şehitleri anıldı




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!