Darbeye karşı HÖH: Halk Özel Harekat

Güncelleme Tarihi:

Darbeye karşı HÖH: Halk Özel Harekat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 11:05

Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanlardaki 'demokrasi nöbeti' devam ederken, sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan bazı fotoğraflar ise halkın mizahi yeteneğini gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasındaki en önemli aktör kim desek cevap şüphesiz ki; gözünü kırpmadan bayrağını kapıp, sokaklara dökülen halk olacaktır. Bedenlerini tankların önünde siper eden, demokrasi uğruna canlarını veren ve günlerdir uykusuz bir şekilde meydanları dolduran halk, en zor şartlar altında dahi mizahi yeteneğinden vazgeçmiyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da dolaşan bazı fotoğarflar ise bunun en önemli kanıtı olsa gerek. 

'HALK ÖZEL HAREKAT'

Kendi özel aracını modifiye ederek 'HÖH: Halk Özel Harekat' yazısını ekleyen bir vatandaşın görüntüsü Twitter'da yüzlerce paylaşım aldı. İHA'nın haberine göre Küçükçekmece’de modifiye işiyle uğraşan 32 yaşındaki Muhammet Enes Gülaçar, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de yaşanan darbe girişimi sonrası kendisine ait olan aracın üzerine "HÖH" (Halk Özel Harekat) yazarak demokrasi nöbetine katıldı. Milli iradeye, demokrasiye sahip çıktığı için böyle bir uygulamaya gittiğini ifade eden aracın sahibi Muhammet Enes Gülaçar, “Çok şükür henüz olumsuz bir tepki almadık" dedi.

'PİJAMAYLA TANK KOVALAYAN HALK...'

Yine kendi aracına bazı özel donanımlar ekleyerek 'Halkın Tankı' yazısı yazan başka bir vatandaş Twitter kullanıcıları tarafından tam anlamıyla bir 'kara mizah' örneği olarak yorumlandı. Aslında yine sosyal medyada paylaşılan bir araç arkası yazısı ise tüm bu süreci açıklar nitelikte: 'Pijamayla tank kovalayan, helikoptere ıslık çalıp 'aşağı gel' diyen bir millete bulaşmayacaktınız...'

Haberin Devamı

İşte sosyal medyada onlarca paylaşım alan o fotoğraflar:

Darbeye karşı HÖH: Halk Özel Harekat



Darbeye karşı HÖH: Halk Özel Harekat


Darbeye karşı HÖH: Halk Özel Harekat



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!