Daha önceleri neredeydiniz…

Adana Demirspor ilk yarının son maçında Şanlıurfaspor'u yendi. Aklıma 'Daha önceleri nerelerdeydiniz' şarkısını getirdi

Haberin Devamı

“Derince bakınca oyununuza, şimdi soruyorum niye boynunuzu büküp ayrıldınız kaç maçtan. Daha önceleri nerelerdeydiniz”.

Şanlıurfa maçında istekli, mücadeleci, kazanmak isteyen organize bir takım vardı sahada. Bunun karşılığı da tabi ki güzel bir oyun ve alınan galibiyet oldu.

MUHTEŞEM TARAFTAR

Adana Demirspor, arkasında müthiş bir güç olan ülkenin en iyi taraftarı ile ilk yarının son maçına çıktı. Mavi Lacivertliler o kadar istekliydi ki daha ilk dakikalarda yaptıkları sağlı sollu ataklarla bunu açıkça belli ediyordu. Tabi gol de gecikmedi. 15. Dakikada Burak Çalık rakip defans ve kalecinin hatasını çok iyi değerlendirip fileleri havalandırdı. Bu yarıda sayısız ataklar, tribünleri daha da coşturdu. Güzel oyun hep alkışlandı, soyunma odasına önde gitti ev sahibi.

Haberin Devamı

İkinci yarıda da tempo hızlı başladı. 48. Dakikada takımın dinamosu, her maçta canla başla oynayan Attamah sahneye çıktı, güzel oyununu golle süsledi. Ceza yayı üzerinde topa gelişine mükemmel, muhteşem vurdu ekibini 2 farklı öne geçirdi. Bu golden sonra oyunu biraz rölantiye aldı Mavi Şimşekler. Rakibinin oynamasına izin verdi. Kontra toplarla çıkmaya, gol bulmaya çalıştı. Ancak sonuç değişmedi.

AHMET CAN GÜVEN VERDİ

20 yaşında Ahmet Can. İkinci maçına çıktı Şanlıurfa maçında. Genç kaleci adeta ikinci yarıya damga vurdu. Gelişen rakip atakları karşısında soğukkanlı, becerikli hatta defansı uyaran genç kaleci güven verdi kalesinde. Bunun neticesinde maç sonu taraftar bağrına bastı. Tribünlere çağırıp üçlü çektirdi, onunla coştu galibiyeti kutladı.

Zevk veren bir maç izledik. Temennimiz ikinci devrede daha takım olmuş, Süper Lig’i kovalayan bir Demirspor izleriz. Bekleyip göreceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları