Cumhurbaşkanı 'Sokağa çıkın' dedi, kendimizi dışarı attık

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Sokağa çıkın dedi, kendimizi dışarı attık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 09:51

Darbecileri protesto gösterileri Türkiye’nin bütün illerinde devam ediyor. Gösterilere, yıllık izinlerini geçirmek için memleketlerine giden izinciler de katılıyor.

Haberin Devamı

Sakarya’daki darbe karşıtı gösteriye, Almanya’nın Köln kentinde tramvay şoförlüğü yapan Gülçin Zambaoğlu da katıldı. Zabmaoğlu, Türkiye’ye geçen hafta gittiklerini ancak tatili yarıda bırakarak demokrasi nöbeti tutmaya başladıklarını söyledi.

“Sadece ‘Vatan’ diyoruz ve her zaman vatanımızı destekliyoruz Allah düşmanlarımıza aman vermesin. Allah, vatanımızı, milletimizi, askerimizi düşmanlarımızdan korusun. Almanya’da tramvay kullanıyorum. 4 tane çocuğum var. Cumhurbaşkanımız ne zaman bize dışarısı için çağrı yaptı, o zaman kendimizi dışarı attık. Karasu ilçesinden geldik. İzin bitene kadar da bekleyeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Sokağa çıkın dedi, kendimizi dışarı attık

Haberin Devamı

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE NÖBETTE
Kırşehir’de de vatandaşlar, askeri darbe girişimine tepki göstermek için Cacabey Meydanı’nda toplandı. Din görevlisi tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Meydandaki kalabalık arasında gurbetçi vatandaşların çokluğu dikkatleri çekti. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden izine gelen gurbetçiler, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepkilerini gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!