GeriSeyahat Con Air efektli Kamasutra
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Con Air efektli Kamasutra

Con Air efektli Kamasutra

İki güzel Hint kızının cinsellikle tanışmasını anlatan Kamasutra’yı (altta) izlerken, öyle grültüler gelmeye başladı ki deprem oluyor sandık. Sonradan, bu korkunç gürültünün, yan salonda oynayan, son dönemin en ‘ekşın’ filmlerinden Con Air’den geldiğini anladık.

İnanın cinsel fantezimizden değil, Hint mistisizmine merakımızdan ve farklı bir film görme isteğimizden, gidip Kamasutra'yı görelim dedik. Gazeteye en yakın neresi var, fazla taksi parası da vermeyiz düşüncesiyle Bakırköy'deki Carousel Alışveriş Merkezi'ndeki sinemaya gittik.

Neyse, film başladı. İki güzel Hint kızının cinselliği ve erkekleri baştan çıkarmanın yollarını öğrendikleri Kamasutra derslerini, zevkle izliyoruz. İç gıcıklayıcı bir Hint müziği alttan alta duyuluyor. Bazı sahnelerde öyle gürültüler gelmeye başladı ki, deprem oluyor sandık. Bu da bize anlatılan bir fıkrayı hatırlattı. Onu anlatalım önce size:

Ahlaki konuların tartışıldığı bir toplantıda, konuşmacı hararetle zinanın nasıl bir kötülük olduğunu 0örneklerle açıklıyor. Eğer bir çift zina yaparsa, depremlerin olacağını ve taş taş üstünde kalmayacağını korku salan bir ses tonuyla anlatıyor. Tam o esnada dinleyiciler arasında gayet güzel genç bir kız gözüne ilişir. Toplantının sonunda bir şekilde punduna getirip kızı evine davet eder. Tam işe başlayacakken kızın baygın itirazı duyulur. ‘‘Aman, sakın yapmayın sonra depremler olur ve yer gök başımıza yıkılır.’’

Usta konuşmacı hemen cevabını yapıştırır: ‘‘Canım ben onu bu işi bilmeyen cahiller için söyledim. İşi erbabı yaparsa, değil deprem, yorgan bile kıpırdamaz.’’

Filmde, bizde, acaba Kamasutra böylesine gürültülü bir sevişme yöntemi midir, yoksa bu işin yapanlar acemi midir, diye düşünürken farkettik ki bütün sesler yan taraftaki ikinci salondan geliyor. Meğer orada da son zamanların en ‘‘ekşın’’ filmlerinden Con Air gösteriliyormuş. Yani anlayacağınız kafamızı dinleyeceğimizi, sakin ve erotik bir Hint filmi seyredeceğimizi umarken, Con Air efektli bir Kamasutra ile karşılaştık.

Lüks salonlar yapıp bir milyona yakın fiyatla bilet satanlar, acaba neden adam gibi bir yalıtım sistemi kurmazlar?

KÜLTÜRAZZİ FIKRASI

Bu Kültürazzi fıkramızı bizzat olayı yaşayan Fikret Hakan anlattı.

Yıllar önce tatil için Alanya'ya gider Fikret Hakan. Alanya'ya geleceğini duyan bir arkadaşı da orada açtığı yeni marketine davet eder ünlü oyuncuyu. Hem görüşmüş oluruz, hem de marketimin popülaritesi artar düşüncesiyle.

Fikret Hakan, arabasına atladığı gibi kaldığı tatil yöresinden Alanya şehir merkezine gidip, arkadaşının tarif ettiği marketi bulur. Tam kapıdan içeriye girecekken hayranlarından biri hararetle kendisini yakalayıp şapur şupur öpmeye başlar. Bir yandan öpüp bir yandan da etrafa bas bas bağırıp çağırmaktadır: ‘‘Bu ne şeref abi, Alanya'ya gelip bizi şereflendirdiniz. Hey ahali bu tarihi olayı kaçırmayın. Bu bizim için müthiş bir onur. Sizi görüp dokundum ya artık ölsem gam yemem. Gel seni bir kez daha öpeyim benim Erol Taş Abim.’’

False