GeriSeyahat Çin Rüyası - Chasing The Dream
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Çin Rüyası - Chasing The Dream

Çin Rüyası - Chasing The Dream

TİM
02.02.2011
21:00

1. Kategori: 60,00 TL
2. Kategori: 50,00 TL
3. Kategori: 40,00 TL
4. Kategori: 30,00 TL

WUHAN TİYATRO TOPLULUĞU İLE RÜYALAR GERÇEK OLUYOR:
GELİN SİZ DE BU GÜZEL GÖSTERİDE KENDİ RÜYANIZIN PEŞİNE DÜŞÜN…

1953 yılında kurulan Wuhan Tiyatro Topluluğu, Çin’in en prestijli akrobasi topluluklarından biridir. Kurucuları arasında Çin’in en ünlü akrobasi yıldızı ve Çin Akrobasi Birliği’nin başkanı Xia Juhua’nın da yer aldığı grup, teknik ustalıklarını sanatla birleştirerek Çin’in dünyaya tanıtan muhteşem bir vitrindir.

Hayal gücünün sınırlarını zorlayarak geleneksel Çin akrobasi numaralarına ekledikleri yeni figürlerle geçmiş ve bugün arasında başarılı bir köprü kuran topluluk, gerek kendi ülkelerinde gerek dünya çapında ayakta alkışlanan birçok gösteriye imza atmıştır. Işık oyunlarıyla güçlendirilmiş şovlarında, ulusal geleneklerinin yansımaları modern bir şıklık içerisinde sunulmaktadır.

Grup, tüm izleyicileri koltuklarında soluksuz bırakacak, akıllara durgunluk ve heyecan veren yeni gösterileri “Chasing the Dream”de, modern sahne tekniklerini zarif danslar, göz alıcı ışıklar, büyüleyici müzikler ve rengarenk kostümlerle birleştirerek geleneksel Çin kültürünü modern bir görsel şölene çeviriyor.

Elli yıldan fazla bir geçmişe sahip olan Wuhan Tiyatro Topluluğu Avrupa, Avusturalya, Güney ve Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da yaklaşık 150 ülke ve bölgede yapmış olduğu turnelerde her yaştan seyircilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Topluluk, sergiledikleri muhteşem gösteriler ve mükemmel sanatçılarıyla aralarında 19. Roma Altın Sirk Festivali, Londra’da düzenlenen 11. Dünya Sirk Şampiyonası ve Fransa’da düzenlenen 16. Uluslararası Sirk Festivali’nde Altın Madalya, 9.Monte Carlo Uluslararası Sirk ve Tiyatro Yarışması’nda “Altın Palyaço” ödülleri de olmak üzere toplam 52 ödüle layık görülmüş, hazırladıkları tematik gösteriler Çin Halk Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından da ödüllendirilmiştir.

WUHAN TİYATRO TOPLULUĞU 28 OCAK - 6 ŞUBAT 2011 tarihleri arasında TİM SHOW CENTER’da 10 gösteri sergileyecektir.

False