Çikolata ile serinleyin

Güncelleme Tarihi:

Çikolata ile serinleyin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 09:44

Yaklaşık 170 yıllık çikolata üretim tecrübesiyle sektörde dünya devleri arasında bulunan İsviçreli Lindt’in yaz için özel geliştirdiği serinleten tropikal meyveli sütlü çikolataları, tüketicilerin büyük ilgisini görüyor.

Haberin Devamı

Çikolata ile serinleyin

Çikolata ile serinleyin

Yeni ürünlerini, “Tatilinizde yanınızdan eksik etmeyeceğiniz ferahlatıcınız” sloganıyla tanıtan Lindt, bol vitamin içeren tropikal meyve tatlı çikolatalarının bünyenin vitamin ihtiyacını karşıladığı gibi, yaz aylarının sıcak havalarında serinletici etki yarattığı belirtildi.

Yeni ürün yelpazesine ‘Hello’ adı altında çeşitli tatlardaki buzlu yoğurt çikolatalarını da ekleyen Lindt, bunlarda da yine bol vitaminli hindistancevizi, ananas ve yaban üzümü tatlarıyla piyasaya sunulduğunu kaydetti. Evde buzdolabında, keyifli bir piknikte veya plajda seyyar buzlukta eksik olmaması gereken ürün, 100 gramlık klasik çikolata ebadında ve daha küçük 39 gramlık ince çubuk çikolata halinde satılıyor.

Haberin Devamı

DUYGULARINIZI PAYLAŞIN

Lindt ayrıca, sanal alemde ‘emoticon’ veya kısa adıyla ‘emoti’ olarak bilinen, sevinç, sevgi ve neşe gibi duyguların ifade edildiği emoti motifli ambalajlarda çikolatalar piyasaya sürdü. ‘Hello’ serisine dahil emoti ambalajlı çikolataların, duyguları paylaşmak için ideal küçük hediyeler olduğunu belirten şirket, alışılmış Lindt kalitesindeki küçük çikolataların bunun yanı sıra esprili tasarımıyla da tüketicilerin beğenisini kazandığını kaydetti. Üzerinde “Mutlu kal”, “Ağır şekilde aşığım”, “Gülmekten gözlerimden yaş geldi”, “Enfes tat” ve “Bu dünya için çok cool’um” gibi neşeli sloganlar ve motiflerin bulunduğu çikolatalar 30 gramlık yuvarlak ambalajlarda piyasaya sürüldü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!