Ceren Hindistan'dan bekarlık partisi fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Ceren Hindistandan bekarlık partisi fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 12:30

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ümit Aslan’dan ayrıldığı haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düşen Ceren Hindistan, sosyal medya üzerinden birbirinden iddialı fotoğraflar paylaştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Rol aldığı “Baba Ocağı” dizisi ile adını duyurmayı başaran Ceren Hindistan, iş adamı Ümit Aslan ile ilişki yaşamaya başlamış ve bu birliktelikten Arya Rima adını verdiği bir kızları dünyaya gelmişti.

Evlenecekleri söylentileri magazin gündeminde dolaşırken ünlü çift ani bir kararla yollarını ayırdılar.

Ceren Hindistan; “Bekarlığa hoş geldin partim. Şükürler olsun”

Şok ayrılığın ardından sosyal medya üzerinde iddialı fotoğraflar paylaşarak gündeme hızlı bir dönüş yapan Hindistan, bu fotoğrafın altına “Bekarlığa hoş geldin partim. Şükürler olsun” notunu düştü.

Ceren Hindistandan bekarlık partisi fotoğrafları

Ünlü oyuncu Hindistan, bir takipçisinin “Mükemmel görünüyorsunuz, hamilelikte kaç kilo aldınız?” sorusuna ise; “Bebeğim 3.900 gr. doğdu. Epidural normal doğum yaptım” diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ceren Hindistandan bekarlık partisi fotoğrafları

Ceren Hindistan Kimdir?

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun oldu.

“2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması” finalistlerinden olan oyuncu, filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.

Ceren Hindistandan bekarlık partisi fotoğrafları

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan’ın yer aldığı projeler arasında; 2013 yılında yayınlanan “Firuze”, “Muhteşem Yüzyıl”, 2012 yılında yayınlanan “Babalar ve Evlatlar”, 2010 yılında yayınlanan “Sakarya Fırat”, “Saklı Hayatlar”, 2009 yılında yayınlanan “Ah Kalbim”, 2008 yılında yayınlanan “Baba Ocağı”, 2007 yılında yayınlanan “Fedai” ve “Senin Uğruna” yer alıyor.

Ceren Hindistan'ın 2014 yılında işadamı Ümit Aslan'la ilişkiye başlamış ve ikilinin 2015 yılında Arya Rima isminde kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!