Cem Yılmaz’dan okuluna rekor katkı

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz’dan okuluna rekor katkı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 20:19

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi’ne katkı sağlamak için düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Bu etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi’ne 50 bin lira bağışta bulunan Cem Yılmaz ile yemek yemek isteyen bir hayranı 300 bin tl ödedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bu yıl 4.’sü düzenlenen “Boğaziçi Balosu 2016”da Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve Boğaziçi dostları buluştu. Cem Yılmaz, Ömer- Ayşegül Dinçkök, Halis-Alev Komili, Barış Tansever, Murat Ergene ve Nevzat Aydın gibi iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu geceye Cem Yılmaz damgasını vurdu. İşte detaylar…

2.3 Milyon TL Bağış Toplandı!

3 yıldır düzenlenen ve Çırağan Palace Kempinski'de bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen “Boğaziçi Balosu 2016” ya yaklaşık olarak 500 davetli katıldı ve bu muhteşem gecede 2.3 milyon lira bağış toplandı.

Boğaziçi Balosu 2016” da sahneye çıkan Cem Yılmaz ve Ayhan Sicimoğlu konuklara keyifli anlar yaşattı.

Yılmaz sahnede; “Evet, güçlerimizi birleştirdik. Şimdi yardım için yarışmalıyız. Burada hepiniz ev sahibisiniz. Şimdi kendinizi gösterme zamanı.” dedi.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’dan okuluna rekor katkı

Geceye katılanlara destek çağrısı yapan Cem Yılmaz, 10 tuğlalık yardım ve kız yurduna verdiği destekle toplam 50 bin lira bağışta bulundu. Gecede ayrıca Yılmaz ile yemek yiyebilmek için yapılan geleneksel açık artırma 300 bin lira ile sonuçlandı.

Müzayedenin sonunda Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından ve gecenin onur konuğu Burhan Karaçam, Ayhan Sicimoğlu ve Cem Yılmaz'a teşekkür plaketi verildi.

Yardım gecesi, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun caz performansıyla son buldu. Gece sonunda mekandan ayrılan Cem Yılmaz, magazin muhabirlerinin de sorularını yanıtsız bırakmadı.

Yılmaz; “Çok köklü bir okulumuz var ve masrafları da ona göre... Bu nedenle de bizler mezunlar olarak elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!