Canlı renkler bu kış moda

Güncelleme Tarihi:

Canlı renkler bu kış moda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 01:00

Türk tasarımcıların yeni kış koleksiyonlarını görücüye çıkardığı organizasyona cemiyetin ilgisi yoğun oldu. Koleksiyonlarda, geniş kalıplı tasarımlar ve canlı renkler ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Ankara cemiyetinin önde gelen isimleri, Arjantin 22 Butik’in ev sahipliğindeki etkinlikte buluştu. Villa Restoran’daki etkinlikte, ünlü Türk tasarımcıların yeni koleksiyonları görücüye çıktı. Organizasyona katılanlar arasında Zeynep Köksalan, Aysel Akçay, Damla Tüfekçi, Gülin Dökmeci, Bilge Şenol, Füsun Şener gibi cemiyet hayatının tanınan isimleri de yer aldı. Katılımcılar; Esra İnceefe, Ilgın Utin ve Elvan Tığlıoğlu’nun yeni koleksiyonlarını yakından inceledi ve bilgi aldı.

GENİŞ KALIPLAR ÖN PLANDA

Jaquette By Elvan isimli markasıyla ürünlerini beğeniye sunan Elvan Tığlıoğlu, bu kış sezonunda vücuda oturan tasarımların yerine geniş kalıplı tasarımların ön plana çıktığını söyledi. Tığlıoğlu, renk seçiminde sarı, turuncu, yeşil ve kırmızı gibi canlı renklerin daha çok kullanıldığını söyledi. Davetliler, bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!