Canlı mankenlerle doğada fotoğraf kampı

Güncelleme Tarihi:

Canlı mankenlerle doğada fotoğraf kampı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 10:26

DÜĞÜN fotoğrafçılarına, çiftlerin doğada farklı pozlarla fotoğraflanma talebine yaratıcı fikirler sunmaları için eğitim semineri verildi. Fotoğraf sanatçıları Barış Varol ve Mehmet Irgaç, 120 profesyonele doğada stüdyo ortamındaki gibi çekim yapabilmenin tekniklerini anlattı.

Haberin Devamı

14- 18 Kasım tarihleri arasında Antalya’da bir otelde düzenlenen eğitim seminerine, 30 kişiden oluşan 4 ayrı grup katıldı. Fotoğraf sanatçıları Barış Varol ve Mehmet Irgaç’ın verdiği eğitimde, yaratıcı fikirlerin yanı sıra teknik detaylar da gösterildi.

Eğitimi düzenleyen Akın Albüm Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Akın, yeni evlenen çiftlerin doğada fotoğraf çekimi istediklerini belirterek şöyle dedi:
"Bu bir geçiş süreci mi onu zamanla göreceğiz. Zaman ve teknoloji çok hızlı ilerliyor. Ne hale geliriz bilmiyoruz ama, dışarıda fotoğrafın nasıl stüdyo tadında çekilebileceğinin eğitimlerini veriyoruz. Canlı mankenlerle poz teknikleri ve ışık tekniklerini öğretiyoruz." 

27 yıldır fotoğraf çeken Barış Varol, düğün fotoğrafçılığının dünyadaki gelişmelerini de izlediğini belirterek, iyi fotoğrafçıların yetişmesi, kalitenin artması ve iyi kazanmalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!