Burhaniyeli halterciler Türkiye Şampiyonası için yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Burhaniyeli halterciler Türkiye Şampiyonası için yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 15:43

Burhaniyeli halterciler Türkiye Şampiyonası için yarıştı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, Okul Sporları Halter İl Şampiyonasına katılan halterci 30 öğrenci, Türkiye Halter Şampiyonasına gitmek için kıyasıya yarıştı.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 13’ü kız, 17'si erkek olmak üzere toplam 30 öğrenci katıldı. Şampiyonayı Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen ve sporseverler heyecan içinde izledi.

Koparma ve silkmedeki il şampiyonasında, Yıldız Kızlar Kategorisinde 44 kiloda Sevim Erkal, 48 kiloda Mine Öztürk, 53 kiloda Emine Taşçı ve 58 kiloda Eftelya Aslan, Yıldız Erkekler kategorisinde 50 kiloda Sadettin Kara, 56 kiloda Mert Salman, 62 kiloda İbrahim Demirci ve 69 kiloda Halil İbrahim Uzunsoy, Genç Kızlar Kategorisinde, 44 kiloda Elif Tezcan, 48 kiloda Tuğba Güçlü, 53 kiloda Sonay Günaçar, 58 kiloda Emine Göçmen ve 63 kiloda Ayşe Duygu Kara, Genç Erkekler Kategorisinde ise, 69 kiloda Alperen Altıok, 85 kiloda Hasan Baran Kayar ve 94 kiloda Güney Öztürk dereceye girerek, Türkiye Halter Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!