GeriSeyahat Bu hafta sona ermeden
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bu hafta sona ermeden

Bu hafta sona ermeden

tadın
Farklı dekorasyonu ve leziz yemekleriyle dikkat çeken GoodMood-Pera’da öğlen saatlerine özel yemekler eklendi. Saat 12.00-14.00 arasında sizleri bekliyorlar. (212) 245 00 50

pişirin
Pınar, Türk mutfağından en çok sevilen peynirli tepsi böreği, patatesli tepsi böreği, kıymalı-patatesli ve labneli-ıspanaklı rulo böreğin dondurulmuş çeşitlerini çıkardı. Kolayca hazırlanıyor.

öğrenin
Türkiye’nin başarılı üniversitelerinde okuyan öğrenciler tarafından verilen online özel dersle artık internetten 24 saat ders çalışmak mümkün. İhtiyaç duyduğu an ineklemeyi tercih edenlerin adresi ‘inekle.com’a bir göz atın.

seçin
Mudo Concept Sonbahar-Kış 2013/14 koleksiyonu çıktı. Pastel ve canlı renklerin birlikteliği dikkat çekiyor.

giyin
Daymod’un yeni sezon çorapları yine çok renkli. Mutlaka birisi size uyacaktır.

kazanın
SPA, yamaçparaşütü gibi pek çok avantajlı haftasonu paketini birarada bulunduran Bonubon.com’da yeni indirimler de başladı. Örneğin D’s Damat, Silk & Cashmere ve Matraş’ta yüzde 25 indirim mevcut.

coşun
Kenan Doğulu 2 Ekim saat 21.00’de Haribye Açıkhava’da. Biletler 45-165 TL, Biletix’te.

eğlenin
Son video klip şarkısı ‘Aşk Nereden Nereye’ ile müzik listelerinde üstlerdeki yerini koruyan Gripin, 4 Ekim Cuma saat 21.00’de İzmir’de Ooze Venue’de. Biletler 29 TL, Biletix’te.

alın
Pierre Cardin’in yeni sezon trençkotları renk ve tasarımlarıyla hem iş hem de günlük kullanıma uygun.

gezin
More Travel’ın Kurban Bayramı’nda pek çok tur seçeneği var. Cape Town–Sun City–Jhonnessburg’u içeren Cape Town’da 7 gece 10 gün Emirates Havayolları ile 2.199 euro.

hatırlayın
‘The Final Countdown’ şarkısından hatırlayacağınız İsveçli grup Europe bugün saat Life Park’ta. Biletler 70-265 TL. (212) 226 31 31

deneyin
Daha çok fırın ve pasta ürünleriyle bildiğimiz Beyaz Fırın&Brasserie’de ‘Laz Üzümlü Kokteyller’ çıktı. Fiyatı 22 TL. Mutlaka deneyin.

takın
Acarsoy Saat’in Türkiye’ye getirdiği MomoDesign saatler farklı tasarımları ve renkleriyle dikkat çekiyor. Fiyatları 350 euro.

eğlenin
Adidas’ın ‘All originals İstanbul’ partisi bugün saat 16.00’da Küçükçiftlik Park’ta başlıyor. Bu yılki sürpriz isimse İsveçli grup ‘Peter Bjorn and John’. Giriş 40 TL, Biletix’te.

False