GeriSeyahat Bora Kozanoğlu’nun tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bora Kozanoğlu’nun tatil sırları

Bora Kozanoğlu’nun tatil sırları

Rüzgâr sörfü dalında dünya ikincisi olan, kendi ismindeki sörf okulunun sahibi, milli sporcu Bora Kozanoğlu, yurtiçi ve yurtdışında deniz kıyısındaki hemen her yeri gördüğünü söylüyor.

Onu en çok doğal ve tarihi güzellikleriyle Ürdün-İsrail sınırındaki Eilat şehri etkiledi. Hayalinde Venezuela’ya gitmek var. İşte Kozanoğlu’nun favori mekânları... Esra Erdoğan / eerdogan@hurriyet.com.tr

OTEL

B House Boutique Hotel, Alaçatı
“Burası 25 yıllık seyahat deneyimlerimle tasarlamış olduğum kendi otelim. Her odası ayrı dekore edildi. Oteldeki her şey el yapımı. Kahvaltı taze ve el yapımı ürünlerle hazırlanıyor. Bohem olduğu kadar konforu sevenlere hitap ediyor.” İki kişi gecelik standart oda fiyatı 180 TL.
(www.bhouse.com.tr)

Hotel Kapari Natural Resort, Santorini

“Bu otelin sahibi Philipos Adamidis, Yunan sörf şampiyonu. 2000 yılında birlikte tüm Ege’yi sörfle geçmiştik. Günbatımı ve doğumunda seyredebileceğiniz deniz kenarında nefis bir oteli var. Orada başka bir boyuta geçiyor insan.” İki kişi gecelik oda
fiyatı 1.900 TL.
(www.kaparisantorini.gr)

The Ritz Carlton Kapalua, Maui, Hawaii

“Cennet kelimesinin sözlük karşılığı Maui bence. Muhteşem plajları, şelaleleri var. Doğanın bütün güzellikleri fışkırıyor bu adadan. The Ritz Carlton Kapalua en güzel plajlara ulaşmak ve birbirinden lezzetli yemekleri tatmak için iyi bir seçenek.” İki kişi tek gecelik oda fiyatı 735 TL. (www.ritzcarlton.com)

GECE KULÜBÜ

Paparazzi,
Çeşme
Aya Yorgi Koyu

30 yıldır bildiğim bir mekân. İlk güzel manzarayı orada gördüm, ilk orada öpüştüm, ilk orada dans ettim. Tarihi iskele kıyısında, müzikleri, yemekleri, etkinlikleri harika. Gündüzün ve gecenin kralı bence burası.
(www.paparazzi.com.tr)

RESTORAN

Nammos Beach, Mykonos
Bence adanın en güzel plajı burada. Ayrıca dünyanın en lezzetli kalamarı ve şokola mus’unu yiyebilirsiniz. Sadece bu ikisini tatmak için bile Mykonos’a bu mekâna gidebilirim. (www.nammos.gr)

Lucca, Bebek
Akdeniz-Amerikan ağırlıklı mutfağı, farklı seçenekler sunuyor. En çok ton balıklı tartar yemeğini beğeniyorum. (www.luccastyle.com)

El Beso, Kuruçeşme
Mönüde İtalyan, İspanyol ve Türk mutfağından seçenekler bulunuyor. Her şey lezzetli. Her gittiğinizde başka bir yiyeceği zevkle tadabilirsiniz. (elbeso.com.tr)

False