Bodrumspor’da Hedef 3 Puan

Güncelleme Tarihi:

Bodrumspor’da Hedef 3 Puan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 16:02

Bodrumspor'da hedef 3 puan

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Cuma günü oynanacak Diyarbekirspor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirerek kampa girdi.
30 Ekim Cuma günü Bodrum Şehir Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Maçın orta hakemliğine Bursa bölgesi ulusal hakemlerinden Ahmet Aslan görevlendirilirken, Aslan’ın yardımcılığını Bursa bölgesi ulusal yardımcı hakemlerinden Rüştü Baykal ile Yalova Bölgesi ulusal yardımcı hakemlerimden Serhat Tekgöz ikilisi yapacak.
12 Puan ile 11. Sırada bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor özellikle iç saha maçlarında iyi bir oyun sergiliyor. Son iki maçında oynadığı güzel futbolu skora yansıtamayan B.B. Bodrumspor, seyircisi önünde çıkacağı bu önemli maçtan 3 puan alarak bir çıkış yakalamak isterken, 14 puan ile 9. sırada bulunan Diyarbekirspor A.Ş.’de yakaladığı çıkışı devam ettirmek istiyor.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinin ardından Bodrum Şehir Stadı’nda Diyarbekirspor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştiren B.B. Bodrumspor Gümbet’te bulunan tesislerde kampa girerken, Bodrum’a bugün gelen Diyarbekirspor A.Ş.’de Bitez Spor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanın ardından konakladıkları otelde kampa girecek.
Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maçta alınan güvenlik kararı nedeniyle misafir takım tribününün kapalı olacağı öğrenilirken, karşılaşmaya bayan ve 15 yaşa kadar olan taraftarlar ücretsiz girebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!