GeriSeyahat Bizde iyi siyah çatırdamaz denir
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bizde iyi siyah çatırdamaz denir

Bizde iyi siyah çatırdamaz denir

Shemar Moore, Creminal Minds’ın başrol oyuncularından. Onun mankenlikten oyunculuğa uzanan bir hikayesi var. Bir de 40 yaşında olmasına rağmen hala çok iyi olan bir vücudu. Kadınlar onun en çok gülüşüne ve kaşlarına hayran oluyor. Moore’sa kadınların popolarından etkileniyor. İşte Türkiye ziyareti sırasında anlattıkları.

* Bir modellik ajansına girdim. Orada formumu korumamı ve kendime bakmamı söylediler. Onların nasihatlarına uyarak çalıştım. Fotoğraflarım çekildi. Öğrenciyken üstümde olan utangaçlığı da attım. Bir jilet markasının reklamında oynadım. Bunu GQ dergisinde yayınladılar. Yapımcıların ilgisini çekmiş. Yalan Rüzgarı dizisinde oynamaya başladım.
* Yakışıklı bir insanım rol kapmam da fiziğimin etkisi tabii oldu. Ama bu görünüş bir kızla randevu alırken ne kadar işime yarasa da sonradan oyunculuğumu beğeniyorlar. İnsanlar beni arayıp veya yolda çevirip oyunculuğumu beğendiklerini söylüyorlar.
* Aksiyon dolu rollerde oynamayı seviyorum. Ama Arnold Schwarzenegger gibi sadece kaslarımla varolmak da istemiyorum.
* Creaminal Minds’da katillerin geçmişlerini inceliyoruz. Dizimizi izleyenler kendilerini eğitiyor.
* Kızlarla tanışmak benim için hiç zor değil. Tam tersi kolay. Ama benim için zor olan doğru kızı bulmak.
* Hayatımda dört kez aşık oldum. İki kez kalbim kırıldı. Bir tanesini aldattım ve sonrasında kendimi çok kötü hissettim. Artık ben biriyle birlikteysem sadece ona ait oluyorum.

Dört kez aşık oldum bir seferinde aldattım

* Kadınların hepsini seviyorum. Oturuşlarını kalkışlarını seyretmek bile hoşuma gidiyor. Ama özellikle göğüsler, ağız ve popo önemli. Zaten birçok siyah benim gibi popoya bakar.
* Kadınlar en çok gülüşümü ve kaşlarımı seviyor. Bir de karın kaslarım hoşlarına gidiyor.
* İki gündür buradayım. Etrafım kız dolu. Türk kadınları popolarını kullanarak güzel dans ediyor.
* 40 yaşındayım yakında bu baklava gibi kaslar keke dönecek diye korkuyorum ama sanırım 10 senem daha var. Bizde bir terim vardır: “İyi siyah çatırdamaz”.
* Boks yapıyorum, bisiklet kullanıyorum, spor yapıyorum.
* Kendimi seksi bulmuyorum. Zaten hep çok seksiyim dersem seksi olmam herhalde.
* Aslında televizyonda ve dizide göründüğüm kadar cool bir adam değilim. Koca bir çocuk gibiyim. Şapşalım bile diyebiliriz.
* Outdoor insanıyım. Çok büyük bir bahçem var. Arkadaşlarımla barbekü yapmayı seviyorum. Sanata yatırım yapıyorum. Galeri dolaşıp iyi eserleri bulup alıyorum. Evimde bir de güzel bir piyanom var ama henüz çalmayı öğrenmedim.

False