AÇIKLANDI! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için beklenen açıklama geldi! İşte e-Devlet sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

AÇIKLANDI Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için beklenen açıklama geldi İşte e-Devlet sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2022 18:23

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları bugün ilan edildi. Milli Eğitim Bakanlığınca, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için atama töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. Adaylar 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarını e-Devlet üzerinden şifre ve T.C kimlik numarası bilgileri ile öğrenecekler. İşte, e-Devlet sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

Bir süredir beklenen sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası ilan edildi. 20 bin öğretmen ataması tercihlerinin 31 Ağustos tarihinde tamamlanmasıyla birlikte atama sonuçları erişime açılmış oldu.

Binlerce öğretmen adayının beklediği öğretmen ataması tamamlandı ve sonuçlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan açıklamalar sonrasında 20 bin öğretmen ataması gerçekleşti.

MEB'den yapılan açıklamada, "Atama sonucunuza https://pbs.meb.gov.tr/sonuc veya https://www.turkiye.gov.tr/milli-egitim-sozlesmeli-ogretmenlik-atama-sonucu-sorgulama adresinden kişisel e-Devlet şifrenizi kullanarak erişebilirsiniz." ifadeleri yer aldı. 

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası: