PTT Kargo Cumartesi açık mı? PTT Kargo hafta sonu çalışıyor mu? İşte PTT Kargo çalışma saatleri 2024

Güncelleme Tarihi:

PTT Kargo Cumartesi açık mı PTT Kargo hafta sonu çalışıyor mu İşte PTT Kargo çalışma saatleri 2024
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 12:06

PTT Kargo Cumartesi açık mı sorusu, hafta sonu kargo işlemi olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kargo gönderisini hafta sonu yapacak olanlar PTT Kargo çalışma saatlerini merak ediyor. Peki PTT Kargo Cumartesi açık mı? PTT Kargo hafta sonu çalışıyor mu? İşte PTT Kargo çalışma saatleri 2024

Haberin Devamı

PTT Kargo hafta sonu çalışma saatleri merak ediliyor. Kargo gönderisi olan vatandaşlar, hafta içi her gün 08.30 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veren PTT Kargo'nun Cumartesi günleri de açık olup olmadığını araştırıyor. İşte o konuyla ilgili bazı detaylar...

PTT KARGO CUMARTESİ GÜNLERİ AÇIK MI?

PTT Kargo müdürlükleri hafta sonu Cumartesi günü de çalışmaktadır. Ancak kargolar dağıtıma çıkarılmamakla birlikte şubeye gidilerek teslim alınabilir.

PTT HAFTA SONU AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında, Cumartesi ve Pazar günü bütün PTT şubeleri kapalıdır. Belli bölgelerdeki PTT şubeleri de öğlen 13:30'a kadar hizmet vermektedir.

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

PTT şubeleri hafta içi 08:30 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ayrıca 12:30- 13:30 saatleri arasında da öğle molası verilmektedir.