Güllerin Savaşı 62.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 62.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 11:37

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 62.bölüm fragmanıyla sizlerle. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Güllerin Savaşı'nın yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi Güllerin Savaşı, yepyeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Güllerin Savaşı 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylarda...

Kanal D'nin; başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar'ın eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek'in Sırma Yanık'la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve Emre Kabakuşak'ın yönettiği Güllerin Savaşı, Cumartesi akşamı herkesi ekrana kilitleyecek.

GÜLLERİN SAVAŞI 62.BÖLÜM FRAGMANI

GÜLLERİN SAVAŞI 61.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır.

Haberin Devamı

Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır. Ancak Gülfem, Cihan’a tamamen dürüst olamaz. Cihan ise, Gülfem’in gerçek babasının kimliğini öğrenmesi gerektiği konusunda ısrarcıdır.

Gülru bir yanda iş stresiyle boğuşurken, diğer yanda sürekli peşinde olan Ömer’den kaçmaya çalışır. Nihayet Ömer’e yakalandığında, ikili arasındaki bastırılmış duygular geri dönüşü olmayan bir noktaya gelir. Gülru’nun Ömer’le ilgili yaşadığı çalkantıdan habersiz olan Cihan ise, en beklemediği anda gerçekle yüzleşir.

GÜLLERİN SAVAŞI 61.BÖLÜM FRAGMANI