Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? FB-BJK derbi biletleri ne zaman, saat kaçta satışa çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı mı, ne kadar FB-BJK derbi biletleri ne zaman, saat kaçta satışa çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2023 12:03

Süper Lig’de 27. hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında derbi heyecanı yaşanacak. Zirve yarışını sürdüren iki takımın mücadelesi TFF’nin açıkladığı fikstüre göre 2 Nisan Pazar günü saat 20:30’da oynanacak. Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak mücadeleye Beşiktaş taraftarı kabul edilmeyecek. Sarı lacivertli futbolseverler, derbi mücadelesine yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın biletleri ilk olarak kombine sahibi olan taraftarlar için ayrılacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri ne zaman, saat kaçta satışa sunulacak? İşte, maç biletlerine ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beşiktaş mücadelesi için heyecan dorukta. Milli takım arasının ardından iki ezeli rakip Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 27. hafta programını açıkladı. Karşılaşma öncesinde puan sıralamasında sarı lacivertliler Beşiktaş’ın 5 puan önünde ikinci sırada yer alıyor. Siyah beyazlılarda sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal’ın ilk on birde yer alması bekliyor. Beşiktaş karşısında Fenerbahçe’nin en önemli gol silahı Valencia olacak. A Milli Takımın Hırvatistan mücadelesi sonrasında Süper Lig’e verilen ara sona erecek. Fenerbahçeli taraftarlar maç biletleriyle ilgili son durumu yakından takip ediyor. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı mı? İşte, detaylar…

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Haberin Devamı

Süper Lig’de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. UEFA Avrupa Kupası’nda Sevilla’ya elenerek kupa dışında kalan Fenerbahçe alacağı derbi galibiyetiyle taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak mücadele 2 Nisan Pazar günü saat 20:30’da başlayacak. Mücadele beİN sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki karşılaşmanın biletleri için henüz sarı lacivertlilerden bir açıklama gelmedi. Maç biletlerinin en geç Çarşamba gününe kadar satışa sunulması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası: