Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 10:40

ATV ekranlarının ilgiyle beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde aksiyon bitmiyor. İlyas yeraltı dünyasına hükümdar oluyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölümü bu akşam 20.00’da ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölümünde; Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. 

Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliği yaptığı her an ortaya çıkabilir. Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte hareket etmekten vazgeçecektir. Ünal'ın, Çakırbeyli'ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir. Arkadaki büyük güce gittikçe yaklaşacaktır. 

Nevzat'ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas'ı rahatsız eder. Çakırbeyli Ailesi'nde de ortalık iyice karışmıştır. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu işleri birbirine karıştırır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 12.BÖLÜM 1.FRAGMANI



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 12.BÖLÜM 2.FRAGMANI



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNE YENİ OYUNCU!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeni transfer haberi geldi. Diziye 12.bölümde Erdal Küçükkömürcü katılacak. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İsrailli bir devlet ajanı olan Shamir Hebron’u canlandıran usta oyuncu, en son 2014 yapımı Reaksiyon dizisinin kadrosunda bulunmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.yeni bölüm fragmanı izle


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Devletin desteğiyle Hızır Çakırbeyli hedefine ulaşır. Ünal Kaplan'ın yerini Hızır'a devretmesiyle dengeler iyice yerinden oynayacaktır. Bu durumdan en çok etkilenense Alparslan'dır. Bir yandan sevgilisiyle yollarını ayırmak zorunda kalırken bir yandan da içine girdiği hayatın sorumluluklarıyla başa çıkmaya çalışacaktır. 

Hayriye Ana'yla barış imzalayıp onu evine geri döndüren Meryem ise ailesini ayakta tutmayı kafaya koymuştur. Diğer yandan canına kasteden Dursun'un arkasında Meryem'in olduğunu öğrenen Nazlı bu işin peşine düşer. Fakat Meryem'le yüzleşmek sandığı kadar kolay olmayacaktır. Nazlı, Meryem’in tehdidiyle karşılaşacaktır.