E-OKUL ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor, girilmiyor? MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır? e-Okul erişim sorunu

Güncelleme Tarihi:

E-OKUL ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor, girilmiyor MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır e-Okul erişim sorunu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 09:04

"e-Okul çöktü mü, neden girilmiyor? sorusu, erişim sorunuyla gündemde yer alıyor. Birinci dönem tatili öncesinde sınav notları ve devamsızlık durumuyla ilgili detaylara e-Okul VBS (Veli Bilgilendirme Sistemi) ekranı üzerinden ulaşılabiliyor. MEB tarafından hizmet veren e-Okul sayfasında zaman zaman yoğunluktan dolayı sorunlar meydana gelebiliyor. Peki e-Okul çöktü mü, neden açılmıyor, girilmiyor? MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haberin Devamı

e-Okul çöktü mü sorusu, yarı yıl tatili öncesinde sisteme girişte yaşanan yoğunluktan dolayı gündemde yer alıyor. e-Okul öğrenci ve öğretmen giriş ekranı aracılığıyla yazılı tarihleri, not bilgisi, devamsızlık bilgisi de ara tatil öncesi veliler tarafından kontrol edilebiliyor. Peki e-Okul çöktü mü?

E OKUL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

E Okul, zaman zaman sınav sonucu ve devamsızlık durumu gibi süreçlerin öğrenciler tarafından yoğunluk oluşturması dolayısıyla erişim sorununa neden olabilmektedir.

E OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin yer aldığı e-Okul, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.