GeriSeyahat Beyhan Murphy’nin tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Beyhan Murphy’nin tatil sırları

Beyhan Murphy’nin tatil sırları

Sanat yönetmeni ve koreograf Beyhan Murphy, sanat etkinlikleri vesilesiyle pek çok ülke ve şehir gezdi. İşte Murphy’nin önerileri...

OTEL

Nur Beach Hotel
Kaş, Antalya

Kaş’ın tam ucunda, herhalde güney sahillerinin en güzel terasına sahip müthiş huzurlu bir butik otel. Kafa dinlemek için mükemmel. (Standart oda fiyatı kahvaltı dahil 200 TL. www.nurbeachhotel.com)

Beyhan Murphy’nin tatil sırları
Hotel Bazar
Rotterdam, Hollanda

Başlarda bir mülteci sığınma hosteli olarak başlayıp sonradan hippilerin ve sanatçıların uğrak yerine dönüşen otel, daha sonra ‘cool’laşarak, şehrin en popüler mekânlarından biri haline gelmiş. Altındaki kafesiyle beraber etnik ve cezbedici bir atmosfer sunuyor. Sırf onun için Rotterdam çekilebilir hale gelir! (Standart oda fiyatı kahvaltı dahil 216 TL. www.bazarrotterdam.com)

Shanghai Jin Jiang Hotel
Şanghay, Çin

Pencerelerinden yer döşemelerine kadar Şanghay’daki İngiliz etkisinin hâlâ ayakta kalan mimari örneği... 1920-30’lar kokan çok klas bir otel. Süper konfor, süper ekol... Film seti havası var. (Standart oda fiyatı 220 TL. www.jinjianghotels.com)

BAR

Taş Kahve
Cunda, Balıkesir

Cunda Adası’nda merkezde bulunan salaş, samimi ve her an bir tanıdığınızı görebileceğiniz çok sevdiğim bir mekân. Ada çayını Taş Kahve’de içmek de ayrı bir zevk. (www.taskahve.com.tr)

The Jazz Cafe
Londra, İngiltere

Her gece bir şenlik. Biraz sıkış tepiş de olsa Camden Town’un gözbebeği olan bu kafe, vazgeçilmez bir kültür abidesi (mamacolive.com/thejazzcafe).

RESTORAN

Baiyoke Sky Tower Restaurant
Bangkok, Tayland

Bangkok şehir manzarasını 360 derece gören mekân, gerçekten dünyanın tepesindeymişsiniz gibi bir his yaratıyor. Tay ve dünya mutfağını tecrübe etmek için mükemmel seçim.

The Ship On The Shore
Edinburgh,
Birleşik Krallık

İskoçya’da doğanın mükemmel manzarası eşliğinde, leziz deniz ürünleri yiyebileceğiniz bir restoran. Ayakları hem yere basıyor hem de suyun içinde. (www.theshipontheshore.co.uk)

Suzanne Dellal Restaurant & Cafe
Tel Aviv, İsrail

Sanat ortamında Ortadoğu havası ve lezzetiyle tekrar tekrar ziyaret etmek istediğim çok özel bir mekân. (www.suzannedellal.org.il)

False