Belediye başkanları Harran'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Belediye başkanları Harranda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 10:54

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - AK Partili belediye başkanları Harran'da bir araya geldi.

Her ay bir ilçede gerçekleştirilen AK Partili belediye başkanları toplantısı, bu ay Harran'da gerçekleştirildi. Toplantıyla ilgili bilgi veren Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, her ay bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Bu durumun tecrübe ve bilgi paylaşımı açısından da çok önemli olduğunu aktaran Özyavuz, "Bugün belediye başkanı arkadaşlarımızı ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlçelerde yürütülen projeleri paylaşıyoruz. Çok verimli bir toplantı oldu. Amacımız AK Belediyelerimiz arasında genel olarak iletişimi sağlamak ve ilçelerimizin sorunlarını konuşup tartışıp uygun çözüm yolunu bulmak" dedi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Bahattin Demir, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!