Bayan hentbolcular tepki gösterdi federasyon maçı 1 gün önceye aldı

Güncelleme Tarihi:

Bayan hentbolcular tepki gösterdi federasyon maçı 1 gün önceye aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 17:24

Bayan hentbolcular tepki gösterdi federasyon maçı 1 gün önceye aldı

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI / SİVAS, (DHA)- BAYANLAR Hentbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı, pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) yüzünden aynı gün oynayacakları müsabakanın ertelenme taleplerinin geri çevrilmesine tepki gösterince Hentbol Federasyonu maçı 1 gün öne aldı.
Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacakları Polatlı Belediyespor maçı ile aynı gün yapılacak olan KPSS'ye denk gelmesi ve 5 oyuncusunun sınava girecek olması nedeniyle maçın ertelenmesini istedi. Kulüp, federasyon ve Polatlı Belediyespor'a başvurmasına rağmen olumlu cevap alamadı. Hentbol Şube Başkanı Taner Karabal, düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:
"Hafta sonunda 5 sporcumuz sınmava girecek. Maç ertelenmiyorsa bile bir gün önce oynayalım, çocuklarımız mağdur olmasın, sınavlarına girsinler diye girişimde bulunduk. Ama federasyon ve rakipten cevap alamadık. Polatlı Belediyespor bizim durumumuzda olsaydı, seve seve anlayış gösterir ve bu maçın ertelenmesine onay verirdik."
Sınava girecek olan oyunculardan Beyzanur Erdoğan ise, "Rakibimiz bunu bir avantaj olarak görüyor derken Beyzanur Yıldırım ise akılları maçta olacağı için sınava da konsantre olamayacaklarını dile getirdi.
SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI, KRİZ AŞILDI
Tepkilerin ardından Hentbol Federasyonu, bugün öğlenden sonra aldığı karar ile Polatlı Belediye-Sivas Belediye maçını 19 Kasım cumartesi gününe aldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!