Aziziye Köyü'nde yayla şenliği

Güncelleme Tarihi:

Aziziye Köyünde yayla şenliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 11:24

Aziziye Köyü'nde yayla şenliği

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR merkeze bağlı Aziziye Köyü'nde Kültür Sanat ve Yayla Şenliği düzenlendi.
Burdur Yörük İl Beyi işadamı Mehmet Cadıl tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Aziziye Köyü Kültür Sanat ve Yayla Şenliği, Elma Çukuru Yaylası'nda gerçekleştirildi. Şenliğe, Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, diğer kamu kurumlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
Dualarla açılışı yapılan şenlikte işadamı Mehmet Cadıl, Vali Şerif Yılmaz'a Yörük kültürüne has kefiye hediye etti. Kefiyeyi bağladıktan sonra konuşan Vali Şerif Yılmaz, "Kıl çadırda doğup, oğlak çobanlığı yapıp, bugün Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bayrağını taşıma şerefine nail olan birisi olarak, burada vatandaşlarla beraber olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve demokrasimizin bugün geldiği noktayı gösteren en güzel örneklerden biridir. Biz bu ülkeye hizmet için gece gündüz demeden çalışmanın azim ve gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.
İşadamı Mehmet Cadıl da katılımcılara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından mahalli sanatçıların verdiği konserlerle devam eden şenlikte vatandaşlar gün sonuna kadar yöreye ait oyun havaları ile eğlendi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!