Aydın'da 3 ayrı uyuşturucu operasyonuna 10 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Aydında 3 ayrı uyuşturucu operasyonuna 10 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:39

Aydın'da 3 ayrı uyuşturucu operasyonuna 10 gözaltı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Efeler ve Germencik ilçelerinde uyuşturucu ticaretine karşı gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda toplam 1 kilo 41.21 gram esrar ele geçirildi, 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü, emniyetteki işlemleri sonrası serbest bırakılırken, diğerlerinin adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Germencik İlçesi kırsal Alangüllü Mahallesi yakınındaki bir dinlenme tesisinde yer alan işletmede uyuşturucu madde ticareti yapıldığını öğrendi. Operasyon yapan ekipler, T.T ve A.İ. adlı iki şüpheliyi gözaltına aldı. İşyerinde ve işletmeye ait kuş kümesinde 301.63 gram esrar, 1 hassas terazi ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirdi.

Polis ekipleri, Efeler İlçesi Ilıcabaşı Mahallesi Mehmet Sepetçi Kavşağında yaptığı denetimde ise şüpheli bir otomobili durdurdu. Araçta bulunan U.I., S.S.Ç. ve C.A isimli şüphelilerin üst aramasında 1.82 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve şarjörü ile 3 dolu tabanca fişeği ele geçirildi. Bu üç şüpheli de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kentte son olarak polisin şüphe üzerine durdurup kontrol etmek istediği, ancak uyarıyı dinlemeyip kaçan bir otomobildeki M.B., Ü.Y, F.B., S.S.Ç. ve S.D. gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandığı araçta 737.76 gram esrar ele geçirildi. Beş kişiden Ü.Y., F.B., S.S.Ç. ve S.D. emniyetteki işlemleri sonrası cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Uyuşturucu ile ilgili yapılan denetim ve operasyonlarda yakalananlardan emniyetteki işlemleri süren diğer 6 şüphelinin ise adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bahattin ALBAYRAK / GERMENCİK (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!