Avukatlardan fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Avukatlardan fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 13:15

Avukatlardan fotoğraf sergisi

Haberin Devamı

MERSİN Barosu Fotoğrafçılık Kulübü üyesi avukatların açtığı ‘Mersin’ temalı fotoğraf sergisi görücüye çıktı.
Mersin Adliyesi’nde açılan sergiye Baro Başkanı Ali Er, Kulüp Başkanı Arif Örslü ve avukatlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Baro Başkanı Er, serginin büyük bir fedakarlıkla düzenlediğini belirterek, "Mersin ve ilçelerimizin tarihi ve kültürel alanlarını tanıtmak amacıyla Baromuzda ilk defa meslektaşlarımızın objektiflerinden çekilmiş ve görselimize sunulmuş olan bu fotoğraf sergimizi açıyoruz. Bu sergimiz ilçelerimizde de sergileyecek olup emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Örslü ise, kulüb olarak Mersin’in tanıtımına katkı sunmak üzere yaklaşık 3 ay önce yola çıktıklarını ifade ederek, "Bu amaçla Mersin Merkez, Anamur, Silifke, Erdemli ve Tarsus’a bağlı tarihi ve turistik merkezler ile ören yerlerine fotoğraf çekim gezileri yapıldı. Sergimizde; Yerköprü Şelalesi, Alahan Manastırı, Uzuncaburç, Olba, Cambazlı Kilisesi, Cennet-Cehennem, Kızkalesi, Mavga Kayalıkları, Gülek Kalesi, Ashabı Kehf, Tarsus Merkezde bulunan Şelale, Sn.Paul Kilisesi ve Kuyusu, Tarihi Evler, Ulu Cami, Eski Cami, Saat Kulesi ve Şahmeran Hamamı’na ait fotoğraflar yer almaktadır" diye konuştu.
Avukatlar, Ali Rıza Baran, Arif Örslü, Burcu Altıparmak, Derya Demir, Ecem Zeynep Özcan, Erkan Akış, Gülcan Tüzün, Hibe Gökalp, Işıl Akan Kıral, Kutbettin Aslan, Mustafa İsmet Ünal, Mustafa Kıvanç Gürçam, Nurbanu Gülşen, Okan Güneşli, Seyhan Tepe Göktürk, Yahya Murat Kurt, Zafer Saat ve Zişan Ergelen’e ait 38 fotoğrafın bulunduğu sergi 1 hafta boyunca adliyede sergilenecek.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!