Avukatlar tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Avukatlar tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 09:50

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Erhan Tuncel'in ve eski emniyet müdürlerinin avukatlarının da aralarında bulunduğu 30 şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı

FETÖ'nün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aralarında 30 şüpheli tukuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan Nuri Polat'ın Meral Akşener'en avukatı olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP'li Lütfü Türkkan "Tutuklanan kişi, Meral Akşener'in avukatı olmayıp, MHP İstanbul İl Teşkilatı'nda halen İl Disiplin Kurulu üyesidir" diye yanıt verdi.

AKŞENER DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Meral Akşener de geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Polat'ın 'kendisinin avukatı gibi gösterilmesine' tepki göstermişti. Akşener konuyla ilgili son yaptığı açıklamada 'Bir avukat arakadaş FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmış. Nasıl olmuş nasıl bitmiş bu arkadaş benim Hukuk danışmanım olmuş. Benim 3 tane hukuk danışmanım var, biri burada oturuyor Feridun Bahşi, diğeri Balyozdan hapis yatan Ülkücü general Yörük Ali paşanın kızı Aslıhan Aydın, diğeri ise benim eski arkadaşım Meral Alemdar yani bir erkek iki kadın ne danışacaksam hukuki olarak onlara danışıyorum" diye tepki göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!