Yaşar Londra’yı coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Londra’yı coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2024 11:50

Müziğine 90’lı yıllardan bugüne büyük bir heyecanla devam eden ve konserleriyle hayranlarına dokunan Yaşar, Londra’da sahne aldı. Gecenin konukları arasında sanatçı Ziynet Sali de vardı. Yaşar, Sali’yi sahneye davet ederek ona da vokalist olarak eşlik etti.

Haberin Devamı

LONDRA’da eğlence hayatı, Mylandix Events tarafından organize edilen ve ünlü şarkıcı Yaşar’ın sahne aldığı balo etkinliği ile yeniden hareketlendi. Londra kent merkezindeki Bush Hall’de dün gece gerçekleşen ve Yaşar’ın 5 kişilik orkestrasıyla sahne aldığı özel balo etkinliği, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu sevenlerine hatıralarında kalacak bir gece yaşattı. Yaşar, yaklaşık iki saat kaldığı sahnede klasikleşmiş ve dillerden düşmeyen birçok şarkısını hayranlarıyla birlikte söyledi. Konserine ‘Cezayir Menekşesi’ ile başlayan Yaşar, aralarında ‘Esirinim’, ‘Divane’, ‘Kuşlar’, ‘Masal’, ‘Sevda Sinemalarda’, ‘Hayırdır İnşallah’, ‘Birtanem’, ‘Kumralım’, ‘Şarkılar Güzelse Hala’ adlı eserlerin de yer aldığı çok sayıda Türk Pop Müziği parçası seslendirdi. Sanatçıyı, programının büyük bölümünde ayakta dinleyen müzikseverler, şarkıları birlikte söyleyip, hareketli parçalar eşliğinde piste çıkarak eğlenme imkânı buldu. Kostüm değişerek iki defa sahneye çıkan Yaşar, programının ikinci bölümünde kendisini dinlemeye gelen sanatçı arkadaşı Ziynet Sali’yi sahneye davet ederek ona da vokalist olarak eşlik etti.

Yaşar Londra’yı coşturdu

Haberin Devamı

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu
‘LONDRA SEVDİĞİM BİR ŞEHİR’
Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu programın da organizatörü olan iş kadını Sibel Uçur’un girişimiyle, Kürşat Başar ve İlhan Şeşen ile birlikte Londra’da daha önce de yardım etkinliğinde sahne aldığını hatırlattı. Bir yardım gecesi olan o programda elde edilen gelirlerle, ihtiyaç sahiplerine çok sayıda tekerlekli sandalye alındığını belirten Yaşar, “Londra sevdiğim bir şehir. Londra’ya 10 kereden fazla gelmişimdir. Bekârken geliyordum, evlendikten sonra da sıklıkla geliyorum. Müzeler, kültür merkezleri tekrar tekrar gezdiğim yerler. Sanat eserleri ve müze merakım biraz fazla. British Museum çok zamanımı alıyor ama seviyorum bu şehri. Londra gerçekten çok yüksek bir kültür şehri. Sanatseverlerin açısından bir cennet gibi. Ne ararsan bulabileceğin bir yer Londra. Eşimle geldiğimde çok renkli olmayabiliyor çünkü ben müzelere takılıp kalıyorum. Gençliğimde National Gallery’de fotoğrafım vardı. Oğlumla geldiğimde onu da götürdüm aynı yerde fotoğrafını çektim. Bu ve buna benzer Londra’da çok güzel hatıralarım var. Dostlarımız da olunca daha güzel oluyor tabii. Daha önceleri İsviçre, Zürih’e gidiyordum. Güzel bir Türk topluluğu vardı ama uzun zamandır gitmiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu

Yaşar Londra’yı coşturdu
YENİ ALBÜM MÜJDESİ VERDİ
Yaşar uzun süredir yeni albüm çıkarmadığının hatırlatılması üzerine, “Yeni bir albüm için mastering dahil olmak üzere her şey tamamlandı. Klip, fotoğraf çekimleri ve görseller için benim orada olmam lazım ama bir türlü o zamanı bulup tamamlayamadım. Yaza doğru bir nefes alabilirsek, üç hafta bir zamanımız olursa yeni albümümüzü çıkaracağız inşallah” diyerek hayranlarına tarih verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!